!VENTDESK voor
het optimaal beheer
van je evenement

Meest uitgebreide oplossing voor het beheer van je crew, gasten, artiesten, leveranciers en pers…en nog veel meer.

Met twee voeten in de klei…

!VENTDESK is ontwikkeld met meer dan 30 jaar festival ervaring. Wij weten wat er speelt, hoe de praktijk er uit ziet, waar de valkuilen zitten en vooral hoe we ze kunnen voorkomen/oplossen. Niets is mooier dan samen ontwikkelen op basis van onze en jouw ervaring…met en door mensen uit de praktijk…en vooral goed luisteren.

De nieuwe,- volledige web versie, is compleet nieuw ontwikkeld en getest en gereed voor het seizoen 2022. Functionaliteiten die we eerder in losse oplossingen waren ondergebracht worden nu geïntegreerd binnen de nieuwe versie. Zoals je kunt zien geldt dat ook voor deze pagina die ook nog in ontwikkeling is. Wij leveren liever goed werk dan haast werk…dus nog even geduld.

We publiceren dan gelijk de roadmap voor 2022/2023 want we hebben nog enkele leuke functionaliteiten en ideeën. Wat we wel al aan kunnen geven is dat onze prijzen all-inclusive zijn.

  • je krijgt dus gewoon ALLE functionaliteiten en modules ter beschikking;
  • je bepaalt zelf wat je wel of niet gebruikt;
  • géén extra kosten per module;
  • géén extra kosten per verzonden e-mail;
  • géén extra kosten per gebruiker van het systeem;
  • onbeperkt aantal te registeren crew, gast, leveranciers, artiesten enz.;
  • inclusief e-mail en telefonisch support, ook in de weekenden;

Maar we gaan nog verder…
Heb jij straks een goed idee als toevoeging op !VENTDESK dan gaan we dat samen bekijken en bespreken. En als wij ook enthousiast zijn (dat is al snel) dan gaan we kijken we hoe we dit kunnen ontwikkelen/integreren.

Vervolgens komt het voor alle gebruikers gratis beschikbaar. Zo bouw je zelf mee aan de functionaliteiten van !VENTDESK.

DE BASIS

Binnen iVENTDESK kun je onbeperkt producties definieren met productie specifieke zaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toegang/parkeer accreditaties, toegang zones, faciliteiten, functies,  toegangs gebiede, adressen enz.

In de basis beschik je over ruim vijftig ondersteunende tabellen om ervoor te zorgen dat de invoer op een gestructureerde en uniforme wijze plaats vindt.

CREW

Online registratie / aanmelding van crew, koppeling aan functies en daarbij behorende faciliteiten, toegang, catering, toekennen faciliteiten, accreditaties, in-en uit checken tijdens het evenement.

Uitgifte modules inclusief printen polsbandjes/badge en catering bonnen. Scanning cateringbonnen eventueel met toegang op bepaalde tijden.

LEVERANCIERS

Online registratie / aanmelding van leveranciers. Registratie van voertuigen en personeel, koppeling facilieiten, toegang. Upload productie specifieke documenten. Definieren leveranciers controls bijvoorbeeld waadi, kvk enz. 

Functionaliteiten van iTRANSPORT zijn hierin meegenomen waardoor in op-en afbouw controle op aan-en afwezigheid inzichtelijk is.

GASTEN & SPONSOREN

Online registratie / aanmelding van gasten. Ontwerp, toekennen en verzenden van accreditaties. Toekennen toegang op dagen en zones. Receptie modules voor ontvangst gasten, scannen accreditatie en printen polsbandjes, diner bonnen enz., koppeling aanvullende facilieiten.

pers

Online aanvraag / toekennen pers accreditatie. Toekennen en printen polsbandjes / perskaart. Verzenden accreditaties. Ontvangst en uitgifte verloopt via receptie modules.

artiesten

Registratie artiesten, inventarisatie riders, toekennen kleedruimte, polsbandjes meal tickets, hotels, transport enz. 

hardware house

Definieer je magazijn op het evenementen terrein. Centrale uitgifte van materialen zoals gereedschappen, gators, manitou, scooters enz. Materialen kunnen voorzien worden van barcode stickers/nfc-tags. Printen medewerkers badges is mogelijk.

Een kleine greep uit…

Dit is maar een kleine greep uit de funcionaliteiten die !VENTDESK biedt. De functionaliteiten uit bijvoorbeeld iPolsband, iTransport en iPortofoon zijn tevens meegenomen in de ontwikkeling en werkt onderling volledig samen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze oplossingen, diensten of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.