We are a full service

iVENTDESK voor 
optimaal beheer
van je evenement 

Meest uitgebreide oplossing voor het beheer van je
crew, gasten, leveranciers, artiesten en pers…en 
natuurlijk nog veel meer.

Maatwerk software, Verhuur, Laptop, Barcode, scanner, Draadloos Techniek Peer-to-peer Low-power & short range Local area network Long distance Cellular Low-power & long range Bluetooth Zigbee Z-Wave LTE Wifi NFC Lora Gsm GPRS, Peer-to-peer Directe communicatie Bluetooth Wifi-direct RFID NFC

Met twee voeten in de klei…

iVENTDESK is ontwikkeld met meer dan 30 jaar festival ervaring. Wij weten wat er speelt, hoe de praktijk er uit ziet, waar de valkuilen zitten en hoe we ze kunnen voorkomen. Ontwikkeld op basis van onze eigen ervaring en met mensen uit de festival branche en vooral vanuit de praktijk.

Functionaliteiten van iVENTDESK

Zoals je kunt zien is deze pagina helaas nog volop in ontwikkeling. Wij leveren liever goed werk dan haast werk. Dat betekend dat je nog even geduld moet hebben en we hopen dat je snel terug komt. Dan publiceren we ook de prijzen en de roadmap voor 2022/2023 want we hebben nog enkele leuke ideeën.

Wat we wel al aan kunnen geven is dat onze prijzen all-inclusive zijn. Je krijgt dus gewoon alle functionaliteiten en modules ter beschikking die op dat moment aanwezig zijn binnen de software.

Heb jij straks een goed idee als toevoeging op iVENTDESK dan gaan we dat samen bekijken en bespreken. En als wij ook enthousiast zijn (dat is al snel) dan gaan we kijken we hoe we dit kunnen ontwikkelen/integreren. Vervolgens komt het voor alle gebruikers beschikbaar zonder extra kosten.