We are a full service

iVENT-LITE voor
het in/uit checken
van bezoekers

IN/UIT checken van bezoekers tijdens een seminar of evenement incl. badge / polsbandjes printen

Maatwerk software, Verhuur, Laptop, Barcode, scanner, Draadloos Techniek Peer-to-peer Low-power & short range Local area network Long distance Cellular Low-power & long range Bluetooth Zigbee Z-Wave LTE Wifi NFC Lora Gsm GPRS, Peer-to-peer Directe communicatie Bluetooth Wifi-direct RFID NFC

Ontvangst bezoekers & check in/uit

Het programma iVENT-LITE helpt u bij de registratie en het in/uit checken van bezoekers tijdens een evenement. Tevens heeft u de mogelijkheid voor het printen van badges.

Onze software valt onder de ‘offline afhandeling’ tijdens een evenement. Hierbij gebruiken wij de gegevens van de online registratie. Wat u nodig heeft is een export van de online registratie die wij vervolgens importeren in iVENT-LITE.

Wel is belangrijk dat tijdens de online registratie een uniek nummer wordt gegenereerd. Dit nummer dient dan omgezet te worden naar een 1D of 2D barcode en op de uitnodiging/ticket vermeld te worden. Men kan dan tijdens de offline afhandeling snel en eenvoudig de barcode scannen en de naambadge printen.

Functionaliteiten van iVent-Lite

Maak je eigen ontwerp

Met de ingebouwde rapport generator ontwerp je zelf polsbandjes in je eigen opmaak inclusief lettertypes, afbeeldingen en vormen zoals lijnen, vierkant enz.

Gepersonaliseerde badges

Print een 1D of 2D barcode op de badges of polsbandjes tijdens de ontvangst registratie zodat u badges altijd opnieuw kunt scannen

Geldigheid datums

Gebruik geldigheid datums om bij het scannen te controleren of een polsbandje geldig is in de scan periode. Toegang kan eenmlig of continue zijn.

Meerdere printers

Je kunt meerdere printers tegelijk gebruiken. Koppel een polsbandje aan een printer zodat je op de ene printer bijvoorbeeld geel print en de andere printer rood

Gepersonaliseerde bandjes

Importeer een Excel sheet met namen van je gaten om gepersonaliseerde badges/polsbandjes te printen. Je kunt zoeken op de naam van de gast of de barcode scannen op de uitnodiging

Toegang scannen

Wil je niet alleen bij het ontvangst scannen, dan kun je dit ook nog op een andere locatie doen. Bijvoorbeeld bij een in/uitgang.

iVENT-LITE
in/uit checken
van bezoekers

Er zijn diverse (gratis) online platformen beschikbaar voor bijvoorbeeld ticketverkoop voor je evenement of bezoekers registratie voor een seminar. Of misschien heb je zelf al,- via je eigen website, een online aanmeldformulier voor een evenement gerealiseerd inclusief bevestiging e-mail.

Je heb nu inschrijving gerealiseerd en de bevestiging e-mail verzonden. Nu komt het moment van het evenement zelf en is het belangrijk dat het ontvangst snel en probleemloos verloopt. Vanaf dit moment kunt je iVent-Lite gaan gebruiken. Per bezoeker/gast kun je vooraf aangeven wat voor soort badge er geprint dient te worden en welke faciliteiten men dient te ontvangen. Bijvoobeeld voor de ene bezoeker een gele lanyard en voor de andere een groene.

TOEPASSINGEN VAN POLSBANDJES

ONTWERP BADGES / POLSBANDJES
Ontwerp meerdere type badges of polsbandjes om onderscheid te maken. Koppel een ontwerp aan een printer om zo bijvoorbeeld verschillende kleuren polsbandjes te printen. Tevens kunnen badges/polsbandjes voorzien worden van een barcode/qr-code om op een andere locatie in/uit te checken.

DEFINIEER TYPE BEZOEKERS
Maak onderscheid in type bezoekers bijvoorbeeld Spreaker, VIP, standaard bezoeker, enzovoorts. Per type bezoeker kunt u een badge toekennen en faciliteiten.

DEFINIEER FACILITEITEN
Definieer onbeperkt faciliteiten die u tijdens het ontvangst toe wilt kennen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verchillende kleuren lanyard om onderscheid te maken. U ziet op het scherm in één oogopslag welke faciliteiten u toe dient te kennen. Faciliteiten kunnen van alles zijn, van lanyard tot foodtickets tot give-aways.

IN/UIT SCANNEN
Bij het ontvangst wordt de barcode op de uitnodiging gescaned en direct gecontroleerd op de betreffende bezoeker al aanwezig of nog afzwezig is. Is het afwezig of komt nu voor de 1e keer dan wordt direct een badge geprint en de scan status op IN gezet (aanwezig). Vanaf dit punt heeft u direct inzicht wie aan/afwezig is en ook de aantallen. Daarnaast kunt u nu op andere locaties opnieuw scannen.

NIEUWE BEZOEKERS
Ontvangt u een nieuwe bezoeker dan kunt u deze direct registeren en voorzien vna een badge en faciliteiten toekennen.

Maatwerk software, Verhuur, Laptop, Barcode, scanner, Draadloos Techniek Peer-to-peer Low-power & short range Local area network Long distance Cellular Low-power & long range Bluetooth Zigbee Z-Wave LTE Wifi NFC Lora Gsm GPRS, Peer-to-peer Directe communicatie Bluetooth Wifi-direct RFID NFC

Jouw gegevens vormen de basis

iVENT-LITE valt onder de zogenaamde ‘off-line afhandeling’ oplossing. Hierbij maken wij gebruik van de bijvoorbeeld een online registratie systeem, ticketverkoop of de gegevens die je hebt ontvangen via je eigen aanmeld/inschrijf formulier op je website.

Belangrijk hierbij is dat:

  • je tijdens de aanmelding/inschrijving een uniek nummer per inschrijving hebt gegeneerd dat wij kunnen gebruiken/omzetten naar en barcode
  • de bevestiging e-mail een barcode bevat op basis van dit unieke nummer, dit ten behoeve van scanning bij het ontvangst.

Print een badge of een polsbandje

Na het scannen van de barcode op de uitnodiging kan er direct een gepersonaliseerde badge of polsbandje worden geprint. Snel en eenvoudig. Het ontwerp van de badge of polsbandje kun je geheel zelf doen. Uiteraard helpen wij je daar mee omdat het voor ons natuurlijk gesneden koek is. Standaard zijn er een aantal badge voorbeelden aanwezig en we kunnen hem helemaal aanpassen aan jouw behoefte en natuurlijk op het formaat van de badge.

Badges zijn er in verschillende varianten verkrijgbaar. Van kleding badge tot in badges in een houder met lanyard of creditcard formaat..en alles wat daar tussen ligt. Geef jouw functionele wensen aan met betrekking tot de badge en wij komen met een voorstel.

Alle badges of polsbandjes worden voorzien van een barcode of qr-code voor scanning toepassingen, bijvoorbeeld voor data collectors

Maatwerk software, Verhuur, Laptop, Barcode, scanner, Draadloos Techniek Peer-to-peer Low-power & short range Local area network Long distance Cellular Low-power & long range Bluetooth Zigbee Z-Wave LTE Wifi NFC Lora Gsm GPRS, Peer-to-peer Directe communicatie Bluetooth Wifi-direct RFID NFC

Meer weten?

Wil je meer weten over onze oplossingen, diensten of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Prijzen

Bekijk onze licentie / huur prijzen voor de software.

Roadmap

Volg de actuele ontwikkelingen en geplande features van de software.

Bug fixes

Foutjes lossen we snel op…kijk hier naar de bug fixes van de software.