!VENT-LITE voor
in-en uit checken
van bezoekers

IN/UIT checken van bezoekers tijdens een seminar of evenement inclusief printen badge / polsbandje

Bezoekers registratie

Het programma iVENT-LITE helpt u bij de registratie en het in/uit checken van bezoekers tijdens een evenement. Tevens heeft u de mogelijkheid voor het printen van badges.

Je eigen ontwerp

Met de ingebouwde rapport generator ontwerp je zelf polsbandjes in je eigen opmaak inclusief lettertypes, afbeeldingen en vormen zoals lijnen, vierkant enz.

1D/2D barcodes

Print een 1D of 2D barcode op de polsbandjes. Voor polsbandje wordt een een unieke barcode gegenereerd. Scannen kan met de gratis bijgeleverde Scan-And-Go software.

Geldigheid datums

Gebruik geldigheid datums om bij het scannen te controleren of een polsbandje geldig is in de scan periode. Toegang kan eenmalig of continue zijn.

Meerdere printers

Je kunt meerdere printers tegelijk gebruiken. Koppel een polsbandje aan een printer zodat je op de ene printer bijvoorbeeld geel print en de andere printer rood

Gepersonaliseerd

Importeer een Excel sheet met namen om gepersonaliseerde polsbandjes te printen.
U kunt zoeken op namen om vervolgens alleen dat ene polsbandje te printen.

Toegang scannen

Je maakt op basis van een selectie het scan bestand inclusief de scan tool. Uitpakken op een laptop, scanner aansluiten en je kunt de toegang scannen. Snel en gemakkelijk.

iVENT-LITE
bezoeker
registratie

Er zijn diverse (gratis) online platformen beschikbaar voor bijvoorbeeld ticketverkoop voor je evenement of bezoekers registratie voor een seminar. Of misschien heb je zelf al,- via je eigen website, een online aanmeldformulier voor een evenement gerealiseerd inclusief bevestiging e-mail.

Je heb nu inschrijving gerealiseerd en de bevestiging e-mail verzonden. Nu komt het moment van het evenement zelf en is het belangrijk dat het ontvangst snel en probleemloos verloopt. Vanaf dit moment kunt je iVent-Lite gaan gebruiken. Per bezoeker/gast kun je vooraf aangeven wat voor soort badge er geprint dient te worden en welke faciliteiten men dient te ontvangen. Bijvoobeeld voor de ene bezoeker een gele lanyard en voor de andere een groene.

ONTWERP BADGES / POLSBANDJES
Ontwerp meerdere type badges of polsbandjes om onderscheid te maken. Koppel een ontwerp aan een printer om zo bijvoorbeeld verschillende kleuren polsbandjes te printen. Tevens kunnen badges/polsbandjes voorzien worden van een barcode/qr-code om op een andere locatie in/uit te checken.

DEFINIEER TYPE BEZOEKERS
Maak onderscheid in type bezoekers bijvoorbeeld Spreaker, VIP, standaard bezoeker, enzovoorts. Per type bezoeker kunt u een badge toekennen en faciliteiten.

DEFINIEER FACILITEITEN
Definieer onbeperkt faciliteiten die u tijdens het ontvangst toe wilt kennen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verchillende kleuren lanyard om onderscheid te maken. U ziet op het scherm in één oogopslag welke faciliteiten u toe dient te kennen. Faciliteiten kunnen van alles zijn, van lanyard tot foodtickets tot give-aways.

IN/UIT SCANNEN
Bij het ontvangst wordt de barcode op de uitnodiging gescaned en direct gecontroleerd op de betreffende bezoeker al aanwezig of nog afzwezig is. Is het afwezig of komt nu voor de 1e keer dan wordt direct een badge geprint en de scan status op IN gezet (aanwezig). Vanaf dit punt heeft u direct inzicht wie aan/afwezig is en ook de aantallen. Daarnaast kunt u nu op andere locaties opnieuw scannen.

NIEUWE BEZOEKERS
Ontvangt u een nieuwe bezoeker dan kunt u deze direct registeren en voorzien vna een badge en faciliteiten toekennen.

Jouw gegevens vormen de basis

We importeren jouw gegevens uit de online registratie en je kunt direct aan de slag

iVENT-LITE valt onder de zogenaamde ‘off-line afhandeling’ oplossing. Hierbij maken wij gebruik van de bijvoorbeeld een online registratie systeem, ticketverkoop of de gegevens die je hebt ontvangen via je eigen aanmeld/inschrijf formulier op je website.

Belangrijk hierbij is dat:

  • je tijdens de aanmelding een uniek nummer per inschrijving hebt gegeneerd (wordt barcode)
  • je bevestiging e-mail een barcode bevat op basis van dit unieke nummer (t.b.v. scanning bij ontvangst) 

Ontvangst & print badge

Uitnodiging scannen en direct badge of polsbandjes printen

Na het scannen van de barcode op de uitnodiging kan er direct een gepersonaliseerde badge of polsbandje worden geprint. Snel en eenvoudig. Het ontwerp van de badge of polsbandje kun je geheel zelf doen. Uiteraard helpen wij je daar mee omdat het voor ons natuurlijk gesneden koek is. Standaard zijn er een aantal badge voorbeelden aanwezig en we kunnen hem helemaal aanpassen aan jouw behoefte en natuurlijk op het formaat van de badge.

Badges zijn er in verschillende varianten verkrijgbaar. Van kleding badge tot in badges in een houder met lanyard of creditcard formaat..en alles wat daar tussen ligt. Geef jouw functionele wensen aan met betrekking tot de badge en wij komen met een voorstel.

Alle badges of polsbandjes worden voorzien van een barcode of qr-code voor scanning toepassingen, bijvoorbeeld voor data collectors

Prijzen

Bekijk hier onze licenties / prijzen van de software.

Roadmap

Volg de actuele ontwikkelingen en geplande features van de software.

Bug fixes

Foutjes lossen we snel op...kijk hier naar de bug fixes en releases.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze oplossingen, diensten of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.