iVENT-LITE

Het in-en uit checken en printen van badges was nog nooit
zo eenvoudig als met iVENT-LITE

Informatie

Versie

2018.3.1.27 (12-12-2018)

Operating systeem

Windows 7  en hoger

Prijs / licentie vorm

€ 699,- / verhuur

v

Opmerking

  • Lokale installatie software / cloud database
  • Internet verbinding op lokatie benodigd

WAT IS iVENT-LITE?

Een software oplossing die helpt bij het in/uit checken van bezoekers tijdens een evenement inclusief off-line registratie mogelijkheden.

Het evenement is georganiseerd, de uitnodigingen verzonden, het evenement gaat beginnen. Misschien maak je gebruik van een eigen  website of van diensten zoals EventBrite voor de registratie van bezoekers. Dan is iVENT-LITE de perfect tool voor het in/uit checken van je bezoekers aangevuld met het printen van badges.
Om de bezoeker zo snel mogelijk in te checken is het belangrijk dat het proces en de oplossing goed op elkaar zijn afgestemd.

Door het gebruik en scannen van de barcode op het ticket wordt direct gecontroleerd of een bezoeker toegang heeft tot het evenement.
Print direct een gepersonaliseerde badge of polsbandje. Het ontwerp van de badge/polsbandje kunt u helemaal zelf doen en continue aanpasbaar. Direct inzicht in wie er reeds binnen is of hoeveel bezoekers er nog verwacht worden. Tevens biedt de scan functie de mogelijkheid voor éénmalig of continue toegang  scannen.

iVENT-LITE GEBRUIKEN

iVENT-LITE wordt gebruikt om het inchecken van je bezoekers tijdens het evenement optimaal te laten verlopen. We maken gebruik van de gegevens van je bezoekers registratie. Wat we hiervoor nodig hebben is een export van de online registratie die wij vervolgens zullen importeren.

Randvoorwaarden voor scanning is dat de uitnodigingen/tickets zijn voorzien van een uniek nummer/barcode. Door het gebruik van de barcode en het scannen van de barcode zal het inchecken snel/eenvoudig verlopen.

OFF-LINE AFHANDELING

Om tijdens een evenement het inchecken, registreren en printen van badges
te faciliteren heeft u o.a nodig:
– laptop met losse 1D/2D barcpde scanner (usb of draadloos)
– label printer / badges / badgehouders / stickers / lanyard
– internet verbinding
– balies voor ontvangst
– hostes

JOUW EVENEMENT STAAT VOOROP

Wij maken geen onderscheid in een groot of klein evenement, veel of weinig bezoekers. Je evenement staat altijd voorop en dat is herkenbaar aan onze professionele service. Het ontvangst is het eerste contact moment met je bezoeker. Dit ontvangst dient vlot en professioneel te verlopen zonder wachtrijen.

Uiteraard adviseren wij je over het aantal ontvangst punten, laptops, printers en scanners om het ontvangst optimaal te laten verlopen.

 

Het gebruik van iVENT-LITE biedt een aantal voordelen:

  •  real-time inzicht in het aantal reeds ontvangen bezoekers
  • real-time inzicht in het aantal nog te ontvangen bezoekers
  • men kan antwoord geven of een bepaalde bezoeker aanwezig is
  • na het evement inzicht in wie aanwezig/afwezig was
  • geen handmatige werkzaamheden

 

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

De oorsprong van EVENTSOFT ligt in de festival wereld. Daar zijn we ruim 15 jaar geleden gestart,- als één van de eerste in Nederland, met de registratie van crew, gasten, artiesten, pers, leveranciers.

Waar kun je beter ervaring op doen dan op een continue (dagelijks) veranderende omgeving als festivals.

 

Bel of WhatsApp:

+31 (0)623 11 10 67

DEMO VERSIE

Je kunt de software zelf proberen/testen.
Het enige dat je hoeft te doen is de software te downloaden en te installeren.

De demo software is een volledig werkende versie met een aantal restricties. Deze restricties kunnen per software oplossing verschillen en zullen tijdens het opstarten worden getoond.