iTRANSPORT

Registratie voertuigen tijdens de op-en afbouw van je evenement

Informatie

Versie

2019.2.2.16 (09-01-2019) 

Operating systeem

Windows 7  en hoger

Prijs / licentie vorm

€ 699,- / verhuur

v

Opmerking

 • Lokale installatie software / cloud database
 • Internet verbinding op lokatie benodigd

iTRANSPORT

Heb inzicht welke leveranciers en
voertuigen on-site zijn en weet
van wie-welk-voertuig is.

NIEUW: sms integratie

Tijdens de op-en afbouw van je evenement is het een komen en gaan van voertuigen. Maar heb je uberhaupt zicht op welk voertuig of oplegger van welke leverancier is. Of mag dat voertuig welk op het evemenenten terrein aanwezig zijn.

Vanuit enkele festivals was er behoefte aan een gebruikersvriendelijke en gemakkelijke manier van kenteken registratie eventueel met scan mogelijkheden. Daarvoor hebben wij iTRANSPORT ontwikkeld.

Met behulp van deze software heeft u een kenteken registratie/scan mogelijkheid en heeft u direct inzicht welk voertuig op uw terrein is en bij welke leverancier deze hoort.

DE REGISTRATIE

Iedere leverancier is verplicht voordat hij naar het evenementen terrein gaat zijn voertuig te registeren. Na de registratie ontvangt men een A4 met hierop de gegevens en een 2D barcode voor scanning. Dit A4 wordt aan de bestuurderszijde achter de raam geplaatst. Onderstaande gegevens worden geregistreerd:

 • naam bedrijf
 • naam en mobiel nummer chauffeur
 • aantal personen
 • kenteken
 • type transport
 • categorie
 • locatie (toegang via of tot welke locatie)
 • scan status

Het ontwerp van het A4 kunt u zelf samenstellen met behulp van de ingebouwde rapport generator. Vanaf 2020 is het ook mogelijk om naast barcode gebruik te maken van NFC windshield tags/readers. Het voertuig wordt dan al op 10-15 meter afstand gedetecteerd.

SCANNING

De leverancier mag alleen on-site wanneer men beschikt over een kentekenkaart. Bij de toegang on-site wordt de barcode gescand. Op dat moment wordt de scan status op IN gezet als teken dat het voertuig op het terrein is.

Bij het verlaten wordt de barcode opnieuw gescand en wordt de scan status op UIT gezet. Je hebt nu in één oogopslag inzicht welke voertuigen IN (aanwezig) of UIT (afwezig) zijn. Tevens is inzichtelijk hoe vaak een voertuig IN/UIT is gescand.

Staat er bijvoorbeeld ergens een voertuig of aanhanger foutief geparkeerd dan kun je aan de hand van de kentekenkaart contact opnemen met de leverancier of je zoekt het kenteken op in het systeem.

SMS INTEGRATIE

Een nieuwe feature is een sms integratie om standaard sms berichten te verzenden naar een enkele chauffeur of naar alle chauffeurs. Je kunt standaard sms berichten maken, deze voorzien van bepaalde variabele en opslaan in de database. Door het gebruik van de variabelen kun je het sms bericht personaliseren waarbij de geregistreerde gegevens worden samengevoegd met het sms bericht. Resultaat is een persoonlijk sms bericht naar de chauffeur(s). Om sms berichten te verzenden heb je nodig: 

 • internet verbinding (heb je al om met iTRANSPORT te werken)
 • sms credits

Je koopt een aantal credits en zolang je over credits beschikt kun je sms berichten versturen. Bij de opmaak van je sms bericht kun je kiezen of het gaat om een standaard sms bericht of een push bericht.

DEMO VERSIE

Je kunt de software zelf proberen/testen.
Het enige dat je hoeft te doen is de software te downloaden en te installeren.

De demo software is een volledig werkende versie met een aantal restricties. Deze restricties kunnen per software oplossing verschillen en zullen tijdens het opstarten worden getoond.