iPortofoon – Portofoons oortjes

Registratie & uitgifte portofoons oortjes tijdens evenementen

Informatie

Versie

GEREED 15 JUNI 2019

Operating systeem

Windows 7  en hoger

Prijs / licentie vorm

€ 699,- / verhuur

v

Opmerking

  • Lokale installatie software / cloud database
  • Internet verbinding op lokatie benodigd

Centrale portofoon beheer/uitgifte

Op een gestructureerd manier portofoon registratie/uitgite/retournering tijdens je evenement.
Heb inzichtelijk wie welke portofoon & asscessoires in bezit heeft, welke kanalen gebruikt worden
en nog veel meer.

01

Asset registratie

De basis van iPORTOFOON vormen de assets. ”Een asset is een item, ding of entiteit die potentiële of actuele waarde heeft voor een organisatie”. Hierbij bedoelen we dus apparatuur & asseccoires zoals portofoons, batterijen, spreeksleutels enzovoorts.

02

Uitgifte registratie

Voorafgaand aan het evenement kun je al portofoons en accessoires aan personen koppelen. Tijdens het evenement komt de betreffende persoon en je kunt de uitgifte direct realiseren. Door het gebruik van NFC-tags op de assets kun je gemakkelijk en snel de assets scannen en uitgeven. Je hebt tevens inzichtelijk welke assets aan een persoon zijn gekoppeld en welke kanalen gebruikt worden.

03

Retourneren/inname registratie

Er komt een moment dat alle portofoons en accessoires weer ingeleverd dienen te worden. Bij het inleveren worden de NFC-tags gescand en als retour ingeboekt in iPORTOFOON. Je hebt direct inzichtelijk welke portofoon en accessoires de betreffende persoon heeft toegekend gekregen en dient te retourneren.

ASSET REGISTRATIE

Assets zijn de basis van registratie en uitgifte. Van een asset kun je de volgende gegevens registeren:

  • type asset *
  • merk *
  • model *
  • uniek nummer, nfc-nummer en serienummer
  • actuele status * en datum
  • aanschaf datum en kosten, leverancier * en factuurnummer
  • garantie van/tot
  • technische historie met datum storing/reparatie/kosten/beschrijving defect/reparatie en status *

Velden me een * zijn aparte tabellen die je geheel zelf kunt beheren met de gegevens die voor jouw benodigd zijn.  Naast bovenstaande gegevens bestaan er nog drie tabellen (I) evenement  (II) contacten en (III) kanalen. Je bent nu in staat om jouw assets aan een evenement toe te kennen. Dit zijn dan de assets die men tijdens het evenement kan toekennen aan personen. 

UITGIFTE / INNAME

Je kunt het toekennen van assets aan personen al vooraf realiseren in het syseem. Wat je nodig hebt zijn de assets en de namen van de personen die een asset moeten onvangen. Iedere asset of portofoon kun je voorzien van een NFC-tag. Hierdoor kun je electronische scannen.

Een medewerker kun je eveneens voorzien van een eigen D card met een NFC-tag of barcode. De medewerker meldt zich aan de uitgifte, je scant zijn ID (barcode of nfc-tag) en in het systeem worden zijn gegevens opgezocht.

Vervolgens scan je de NFC-tag van het asset/portofoon en nu zijn medewerker en portofoon gekoppeld aan elkaar. Je weet nu welke medewerkers welke portofoon in gebruik heeft.

Voor de inname scan het je weer het ID van de medewerker. De gegevens worden opgezocht en je kunt de assets als RETOUR registeren. Je kunt er ook voor kiezen om op basis van de NFC-tag de retour inname uit te voeren. Je scant dan de NFC-tag van het asset en registreert deze dan als RETOUR.

DEMO VERSIE

Je kunt de software zelf proberen/testen.
Het enige dat je hoeft te doen is de software te downloaden en te installeren.

De demo software is een volledig werkende versie met een aantal restricties. Deze restricties kunnen per software oplossing verschillen en zullen tijdens het opstarten worden getoond.