iPolsband – Polsbandjes

Print zelf je polsbandje die je nodig hebt!

Informatie

Versie

2018.4.5.3

Operating systeem

Windows 7  en hoger

Prijs / licentie vorm

€ 299,- (alleen software)
€ 499,- (software & printer)

v

Opmerking

  • Lokale installatie software / database
  • Dongle voor licentie

Print zelf je polsbandjes in de aantallen en opmaak die je nodig met barcode en scan module.

Zelf polsbandjes printen voor je evenement. Geen minimale afname meer van voorbedrukte polsbandjes. Geen polsbandjes die overblijven en niet meer gebruikt worden.

Print de aantallen die je nodig hebt in je eigen opmaak inclusief barcode om met behulp van de scan modules de barcode te scannen. Een unieke oplossing in Nederland voor kleine of grote evenementen.

BULK POLSBANDJES PRINTEN

Je kunt bulk polsbandjes printen waarbij meerdere dezelfde polsbandjes worden geprint. Als organisator kun je per evenement, groep of datum/tijd een eigen polsbandje printen met de naam van het evenement, groep of datum/tijd. In combinatie met de verschillende kleuren polsbandjes heb je direct een visueel controle.

De software heeft tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van zogenaamde geldigheid datum. U geeft dan de begin/eind datum op voor de toegang. Met de barcode opties kunt u een barcode genereren. Door de combinatie ‘geldigheid datum + barcode’ heeft u een toegangscontrole. De barcode scan software is standaard aanwezig binnen onze software.

Toepassingen voor het printen van bulk polsbandjes zijn o.a:

  • Idenificatie / toegangscontrole
  • Schoolreisje/kinderactiviteiten, pretparken, strandpaviljoen. Print de naam van de school/activiteit met een centraal 06-nummer zodat men contact op kan nemen wanneer een kind zoek is geraakt/gevonden.
  • Voor pretparken als controle van minimale lengte voor toegang tot een attractie
  • Print datum en begin/eind tijd op een bandje voor bijvoorbeeld een bepaalde toegangtijd. Denk aan een uur karten of waterskieen

Er zijn veel toepassingen in de praktijk waarvoor je iPOLSBAND in kunt zetten. Wij leveren de software, printer en bandjes en jij de toepassing waarvoor je het gaat gebruiken. 

GROEPS POLSBANDJES PRINTEN

Groeps polsbandjes zijn gepersonaliseerde polsbandjes met bijvoorbeeld de naam van de gast of bezoeker. Hiervoor hanteren we een Excel sheet met twee kolomen om de namen te importeren. Bij de import kunt u aangegeven aan welke ontwerp van het polsbandje de namen gekoppeld dienen te worden.

Ook hier heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van o.a. een barcode te genereren om met behulp van de scan modules de barcodes te scannen. Omdat groeps polsbandjes vaak pas worden uitgegeven wanneer de bezoeker zich meld heeft u de mogelijkheid om te zoeken op naam en het polsbandje on-demand te printen.

INPAKKEN & SCANNEN

MEERDERE PRINTERS

ONTWERP DE LAY-OUT

Genereer en print barcodes op de bandjes waardoor u met behulp van de module ‘INPAKKEN & SCANNEN’ de barcodes kunt scannen.

Deze module zal de gegevens die u nodig heeft om te scannen EN de scan module voor u inpakken en bijvoorbeeld op een usb-stick plaatsen. Neem vervolgens een laptop, barcode scanner en de usb-stick en u kunt barcodes scannen bij de ingang van uw evenement.

U kunt er zelfs nog voor kiezen om een barcode eenmalig of continue scannen. Bij deze laatste optie scant u zowel bij binnenkomst en bij het verlaten zodat men weer opnieuw binnen mag

Het programma ondersteund het tegelijkertijd printen naar meerdere printers die gekoppeld zijn aan uw computer of netwerk.

Misschien wilt u gele bandjes op de ene printer en de blauw op de andere printer.

U kunt tijdens het gebruik zelf bepalen naar welke printer u gaat printen.

Met de rapport generator ontwerpt u zelf de lay-out van het polsbandje.

Gebruik lettertypes, 1D en 2D barcodes, afbeeldingen, tekst roteren, vormen.

U kunt een onbeperkt aantal lay-outs ontwerpen in uw eigen stijl of in de stijl van een evenement.

DEMO VERSIE

Je kunt de software zelf proberen/testen.
Het enige dat je hoeft te doen is de software te downloaden en te installeren.

De demo software is een volledig werkende versie met een aantal restricties. Deze restricties kunnen per software oplossing verschillen en zullen tijdens het opstarten worden getoond.