ALGEMENE VOORWAARDEN

WIJ ZIJN NIET ZO VAN DE KLEINE LETTERTJES…MAAR
HELAAS ONTKOMEN WIJ ER NIET AAN

PRIVACY STATEMENT

Dit is het Privacy Statement van EVENTSOFT, gevestigd te Weert. EVENTSOFT respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door uw persoonsgegevens op te geven op de website gaat u er mee akkoord dat EVENTSOFT uw gegevens overeenkomstig dit Privacy Statement gebruikt.

PERSOONSGEGEVENS

Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. U kunt uw persoonsgegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen, om nieuwsbrieven te ontvangen, om u aan te melden voor een seminar of event of om producten van EVENTSOFT aan te kopen. EVENTSOFT legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht.

Uw gegevens kunnen door EVENTSOFT worden gebruikt om u te informeren over relevante producten en diensten van EVENTSOFT. Indien u hier bezwaar tegen heeft of uw gegevens wilt corrigeren of opvragen, kunt u contact met ons opnemen. EVENTSOFT verstrekt uw gegevens niet aan derden zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.

Deelnemers aan een discussieforum geven door registratie, indien van toepassing, toestemming voor de registratie van hun gegevens en geven toestemming voor publicatie op het internet van de door hen geleverde bijdrage.

Op de website kunt u links aantreffen naar websites van derden. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd draagt EVENTSOFT geen verantwoordelijkheid voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de website die u bezoekt.